fbpx

Legutóbbi munkáim

Tekintsd meg a legújabb projekteket!

illóolaj weboldal

Naturalstore

Mantra illóolajok és parfümök, melyeknek számos előnye van, legyen az aromaterápia, szépségápolás vagy háztartási tisztítás.

Ili néni nagyon lelkes volt, amikor megkeresett, csak úgy záporoztak a gondolatai és ötletei. Ez a lelkesedés a közös munka közben sem hagyta el, ezzel engem is motivált, így nagy öröm volt ez a projekt mindkettőnknek.

Társadalom Érettségi

Emelt szintű történelem és társadalomismeret felkészítő kurzusok és egyéni konzultációk segítik a diákokat, hogy könnyedén vegyék az érettségi akadályait.  

Péterrel hamar megtaláltuk a közös hangot. Tudta mit akar, én pedig tudtam, hogyan valósíthatjuk meg, így nagyon gördülékenyen haladt a munka.

e-learning weboldal
h&k consulting

H&K Consulting

Ingatlan felújítással, építőipari szakember koordinálásával, értékbecsléssel, ingatlan eladás technikával, hitel és biztosítási termékek közvetítésével foglalkozó cég. Minden ingatlant érintő kérdés náluk egy kézben van!

Zita először csak a technikai SEO beállítások miatt keresett fel engem, de ezután egy kisebb design átalakításon is átesett a weboldal.

Matajsz Filmstúdió

Esküvői videó készítéssel, fotózzással, valamint reklámfilm forgatással foglalkozó kisvállalkozás.

Márk határozott elképzelésekkel keresett meg, szinte mindig pontosan tudta mit és hogyan akar megjeleníteni a weboldalán. Ahol viszont nem volt konkrét ötlete, ott közösen találtuk ki, hogy mi működik a legjobban.

filmstudio weboldal

Webdesign ötletek

webdesign 1
webdesign 2

Ingyenes konzultáció és ajánlatkérés

Kérd a díjmentes árajánlatom és egy rövid konzultáció keretein belül, megbeszéljük, hogyan szabjuk rád és vállalkozásodra a weboldalt.

  • Kovács Ádám
  • +36 30 474 2427
  • info@azuritwebdesign.hu

Adatkezelési tájékoztató