fbpx

Legutóbbi munkáim

Tekintsd meg a legújabb projekteket!

e-learning weboldal

Társadalom Érettségi

Emelt szintű történelem és társadalomismeret felkészítő kurzusok és egyéni konzultációk segítik a diákokat, hogy könnyedén vegyék az érettségi akadályait.  

Péterrel hamar megtaláltuk a közös hangot. Tudta mit akar, én pedig tudtam, hogyan valósíthatjuk meg, így nagyon gördülékenyen haladt a munka.

H&K Consulting

Ingatlan felújítással, építőipari szakember koordinálásával, értékbecsléssel, ingatlan eladás technikával, hitel és biztosítási termékek közvetítésével foglalkozó cég. Minden ingatlant érintő kérdés náluk egy kézben van!

Zita először csak a technikai SEO beállítások miatt keresett fel engem, de ezután egy kisebb design átalakításon is átesett a weboldal.

h&k consulting
filmstudio weboldal

Matajsz Filmstúdió

Esküvői videó készítéssel, fotózzással, valamint reklámfilm forgatással foglalkozó kisvállalkozás.

Márk határozott elképzelésekkel keresett meg, szinte mindig pontosan tudta mit és hogyan akar megjeleníteni a weboldalán. Ahol viszont nem volt konkrét ötlete, ott közösen találtuk ki, hogy mi működik a legjobban.

Röppende Drónshop

Kifejezetten fotósok számára használatos drónokat forgalmaznak. Események, ingatlanok, különleges portréképek készítésére alkalmas, videó bloggerek számára is nagyon vonzó eszközöket árulnak.

Röppende mockup
valentine mockup

Valentine Eseményszervező

Azoknak a szerelmeseknek szól ez a honlap, akik meg akarják lepni kedvesüket, de nincs ötletük vagy idejük megszervezni az eseményt.

Csak egy demo weboldal, de teljes mértékben ügyfél szempotok alapján készült, ugyanis barátnőm volt a “megrendelő ügyfelem” 🙂

Webdesign ötletek

webdesign 1
webdesign 2

Ingyenes konzultáció és ajánlatkérés

Kérd a díjmentes árajánlatom és egy rövid konzultáció keretein belül, megbeszéljük, hogyan szabjuk rád és vállalkozásodra a weboldalt.

  • Kovács Ádám
  • +36 30 474 2427
  • info@azuritwebdesign.hu

Adatkezelési tájékoztató