fbpx

Bemutatkozás

Szia! Kovács Ádám vagyok, szabadúszó webdesigner. Úgy gondolom, hogy szerencsésnek mondhatja magát az az ember, aki a munkáját nem kényszerként éli meg, hanem hobbiként vagy egyfajta szenvedélyként.

Nem is olyan régen én is megtaláltam a szenvedélyemet. Lenyűgözött az a határtalan szabadság, kreativitás és alkotási lehetőség, amit a webdesignban felfedeztem. Ez az érzés ösztönzött arra, hogy elkezdjek ezzel a területtel foglalkozni, hiszen a weblap készítés teljesen ismeretlen terület volt számomra.

A webdesign is azon szakmák közé tartozik, amelyeknél a tanulás soha nem ér véget. Naprakésznek kell lenni, hiszen rendszeresen új technológiák kerülnek piacra, folyamatosan változnak a trendek. Pontosan ezért törekszem arra, hogy megismerjem az új fejlesztéseket, bővítményeket, megragadjam a fejlődési lehetőségeket.

szabadúszó webdesigner

Miért dolgozz velem?

Ügyfélközpontúság

Szabadúszó designerként ügyfeleim igényeire alapozom a munkáim és agilis hozzáállásommal biztosítom a gördülékeny együttműködést.

Már a kezdetektől fogva közösen fogunk dolgozni a projekteden, hogy biztosan minden a Te igényeidnek megfelelően menjen. 

Elhivatottság

Nagy szenvedélyem a webdesign, élvezem minden egyes percét. Mindig arra törekszem, hogy újat és egyedit alkossak, és állandóan keresem a lehetőségeket, hogy egyre jobb legyek.

Megbízhatóság

Garanciát vállalok a munkámra, célom a hosszútávú együttműködés. Könnyen elérhető vagyok, a megkeresésekre rövid időn belül válaszolok.

Felhasználóbarát kialakítás

Látogatóidnak könnyen el kell tudniuk igazodni az weboldalon, mivel szinte azonnal el akarják érni a keresett információkat.

A felhasználói élményt előtérbe helyezve tervezem és készítem el leendő honlapodat.

Keresőoptimalizálás (SEO)

A SEO 25%-ban a technikai beállításokról szól, még a maradék 75%-ot a minőségi tartalommal érheted el. Az én dolgom nem a jó szövegek megírása, hanem, hogy az alapvető technikai elemeket rendbe tegyem, hogy a kereső egyáltalán észlelje a weboldalt.

Hiába lesz gyönyörű megjelenésű a honlap, ha a Google feneketlen mélyéről nem tud felemelkedni.

Reszponzív megjelenés

Ma már alap dolog, hogy egy weboldalt úgy alakítsunk ki, hogy mobilon és tableten is épp olyan élményt nyújtson, mint a számítógép monitorján.

Ez nagyban hozzájárul a felhasználó élményhez és a Google is szívesebben helyezi előrébb a rangsorolásban a honlapot.

Ha szeretnél magadnak egy felhasználóbarát, reszponzív weboldalt, akkor vedd fel velem a kapcsolatot, hogy minél hamarabb elkezdhessük a közös munkát!

Ügyfeleim miért szeretnek velem dolgozni?

Megbízhatóság. Rugalmasság. Baráti hangulat 🙂

“Ádám az általunk megálmodott vizuális világot teljesmértékben megjelenítette a reklámanyagainkon. Minden kérésünknek eleget téve gyorsan és precízen dolgozott, a nyújtott szolgáltatás minősége magas szintű. A közös munka mindannyiunk számára jó hangulatban telt. A jövőben is biztosan őt fogjuk keresni!

Köszönjük szépen!”

Dia és Mesi, Fűszerkert

“Nagyon szuper lett, komolyan. Összhangban van minden, átlátható, letisztult és elegáns. Pont olyan, amit szerettem volna. Nagyon köszönöm a munkádat.”

Hóbor-Kincses Zita, H&K Consulting

“Ádámnak minden előzetes ismeretség nélkül szavaztam bizalmat és egyáltalán nem bántam meg. Gyors, rugalmas és kreatív munkát végzett. Még többet is kaptam a pénzemért, mint amit előzetesen reméltem. Segítő, probléma megoldó attitűdjével segítette vállalkozásom gyors és hatékony beindítását.

Dr. Bernát Péter, Társadalom Érettségi

“Barátságos hangulatban teltek a közös munka percei. A távmunka is gördülékeny volt, mivel Ádám gyorsan reagált a kéréseimre. A végeredménnyel elégedett vagyok.”

Matajsz Márk, Matajsz Filmstúdió

Ingyenes konzultáció és ajánlatkérés

Kérd a díjmentes árajánlatom és egy rövid konzultáció keretein belül, megbeszéljük, hogyan szabjuk rád és vállalkozásodra a weboldalt.

  • Kovács Ádám
  • +36 30 474 2427
  • info@azuritwebdesign.hu

Adatkezelési tájékoztató