fbpx

Weblap készítés

Elkészítek Neked egy jól működő, minőségi weboldalt.

weboldal készités-mobil

Ezért kell Neked is egy sikeres weboldal

A weblap készítés célja, hogy több bevétele legyen a vállakozásodnak. Biztosítja szolgáltatásaid, termékeid megismerését az interneten és több potenciális vevőt tudsz így megszólítani.

Több bevétel

Szép dizájnnal és logikusan felépített struktúrával nem csak több látogatót tudsz szerezni, de meglévő ügyfeleid könnyebben válnak visszatérő vevőkké.

Új ügyfelek

Olyan új vevőket tudsz elérni a weboldalad segítségével, akiket még nem sikerült. Folyamatos reklámot biztosít, akkor is ha alszol vagy nyaralsz.

Több szabadidő

Rengeteg időt spórolsz meg azzal, ha ügyfelelid nem Téged zaklatnak a kérdéseikkel, hanem megtalálják a válaszokat a weboldaladon.

Mikor használnád ki a weboldal nyújtotta lehetőségeket, ha nem most? Ne halogass, mert később bánni fogod!

Legyél te is egy minőségi weboldal tuljadonosa!

minőségi weboldal-mobil

Milyen egy minőségi weboldal?

Egyedi megjelenés

Mindig az első benyomás a legfontosabb, Te se bízd a véletlenre. Egyedi megjelenésű weboldalt tervezek, mely segítségével kiemelheted vállalkozásod a tömegből. 

Felhasználóbarát kialakítás

Látogatóidnak könnyen el kell tudniuk igazodni a weboldalon, mivel szinte azonnal el akarják érni a keresett információkat. A felhasználói élményt előtérbe helyezve tervezem és készítem el leendő honlapodat.

Reszponzív kivitel

Ma már alap dolog, hogy egy weboldalt úgy alakítsunk ki, hogy mobilon és tableten is épp olyan élményt nyújtson, mint a számítógép monitorján. Ez nagyban hozzájárul a felhasználó élményhez és a Google is szívesebben helyezi előrébb a rangsorolásban a honlapot.

SEO alapbeállítások

A keresőoptimalizálás 25%-ban a technikai beállításokról szól, még a maradék 75%-ot a minőségi tartalommal érheted el. Hiába lesz gyönyörű megjelenésű a honlap, ha a Google feneketlen mélyéről nem tud felemelkedni.

Analitikai eszközök

Folyamatosan nyomon tudod követni látogatóid számát, megtudhatod, mennyi időt töltenek a weboldalon és még sok más dolgot is megfigyelhetsz. Ezek alapján elemezheted és optimalizálhatod a honlapod, hogy még jobb eredményeket érhess el.

GDPR és Cookie

Ezek nem hiányozhatnak egy weboldalról sem, mert kiemelten fontos a látogatók személyes adatainak védelme. 

Tekintsd meg referencia munkáimat! Amennyiben elnyerték a tetszésedet, keress meg és közösen elkészítjük a minőségi weboldalad!

jól működő weboldal-mobil

Hasznos tudnivalók

Gyakran ismételt kérdések és hasznos tippek.

Mennyibe kerül egy weboldal?

Az attól függ. Egy weboldal ára sok tényezőtől függ. Többek között, hány oldala lesz, a használandó képek és szövegek mennyiségétől, milyen funkciókat kell létre hozni és beállítani, kell-e retusálni vagy méretre vágni a képeket, és még sok egyéb dologtól.

Minden esetben személyre szabott árajánlatot készítek számodra, egyedi igényeid alapján. A konzultáció és az árajánlat teljesen INGYENES!

Domain és tárhely ügyben tudsz segíteni?

Természetesen! Javasolni tudok remek, megbízható szolgáltatót és el is mondom, mit tegyél a gyors ügyintézés érdekében. De ha teljesen rám akarod bízni ezt feladatot, annak sincs semmi akadálya.

Ajánlatkéréshez mire van szükség?

Gondold át és írd össze az igényeidet. Minél konkrétabb elképzeléseid vannak, annál jobb, de természetesen segíthetek is az ötletelésben.

A szöveges tartalmakat Neked kell biztosítani, ugyanis Te értesz a legjobban a termékedhez/szolgáltatásodhoz. Ha esetleg nem tudnád Te hozni a szövegeket, akkor tudok biztosítani segítséget.

A weboldalon szereplő képekért az ügyfél felel. Igény esetén vállalom profi és jogtiszta képek beszerzését.

Ingyenes konzultáció és ajánlatkérés

Kérd a díjmentes árajánlatom és egy rövid konzultáció keretein belül, megbeszéljük, hogyan szabjuk rád és vállalkozásodra a weboldalt.

  • Kovács Ádám
  • +36 30 474 2427
  • info@azuritwebdesign.hu

Adatkezelési tájékoztató