fbpx

Weboldal felújítás, redesign

Ha már meglévő honlapod elavult, mind megjelenés, mind funkciók terén, akkor ideje modernizálni.

weboldal felújitás-mobil

Ekkor van szükséged redesignra

Sokszor már ránézésre is lehet látni, hogy a weblapra ráfér egy felújítás. De van, hogy nem ennyire egyértelmű a dolog.

Elavult megjelenés

Fontos, hogy a célközönségednek is vonzó legyen a weboldalad megjelenése. Csak így lehetnek a látogatókból visszaterő ügyfelek.

Nem mobilbarát honlap

A felhasználók több, mint fele mobilról böngészi a netet. Ha így nem tudsz megfelelő felhasználói élményt nyújtani nekik, máris a konkurenciád nyert.

Elavult technológia

Az új böngészők általában nem támogatják a korábbi, elavult technológiákat. Ez akár okozhatja a tartalom hibás megjelenítését is. Ami tíz éve remekül működött, lehet ma már teljesen használhatatlan.

Nem keresőoptimalizált

A Google számára fontos tényező a felhasználói élmény nyújtása, amelybe bele tartozik a design és az információs struktúra. Ha rossz a SEO, az nagyban befolyásolja a keresőben elért helyezést.

Rossz visszajelzések

Érdemes figyelni a látogatók visszajelzéseit és ha sok a negatív tapasztalat, akkor nem árt újra gondolni a weboldal felépítését is.

Magas visszafordulási arány

A látogatók megtalálják az oldalt, de hamar távoznak ahelyett, hogy tovább kattintanának. Lehet, hogy nem a Te oldalad keresték, de lehet, hogy az oldal kialakítása nem megfelelő.

Ha a fenti esetek bármelyike is fenn áll a honlapodon, akkor érdemes tenni ellene. Vedd fel velem a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket!

redesign-mobil

Ezeket kapod, ha felújítod a weboldalad

Modern megjelenés

Az új, egyedi tervezésű reszponzív weboldalad vonzani fogja a látogatókat, ahelyett, hogy elriasztaná őket.

Könnyű kezelhetőség

Látogatóidnak nem kell a fejüket törniük, amikor keresnek valamit a weboldalon. Könnyű és egyértelmű navigáció segíti majd őket böngészés közben.

Korszerű megoldások

Csakis a legmodernebb technológiákkal lesz felszerelve a weboldalad. Ezáltal jobb teljesítményt nyújt, gyorsabb betöltési sebességgel.

Amennyiben szeretnél jobb eredményeket elérni weboldaladdal, vedd fel velem a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket!

Ingyenes konzultáció és ajánlatkérés

Kérd a díjmentes árajánlatom és egy rövid konzultáció keretein belül, megbeszéljük, hogyan szabjuk rád és vállalkozásodra a weboldalt.

  • Kovács Ádám
  • +36 30 474 2427
  • info@azuritwebdesign.hu

Adatkezelési tájékoztató